Bewonerscomité doet gemeenteraad versteld staan met professioneel rapport

Jeroen VinkNieuws7 Comments

Vanavond is in het gemeentehuis de presentatie gegeven over het rapport met de onderbouwing van de mogelijkheden De Fuut te behouden. De raad was unaniem positief over de professionele presentatie en de onderbouwing van het bewonerscomité.

De raadzaal was te klein voor alle belangstellenden. Daarom werd aan de honderden aanwezigen via een videoverbinding in de grote trouwzaal de mogelijkheid gegeven de presentatie van Dieter Möckelmann te volgen.

Het wachten is nu op de definitieve beslissing van de gemeente volgende week.

7 Comments on “Bewonerscomité doet gemeenteraad versteld staan met professioneel rapport”

  1. Een waterdicht verhaal dat niet lek te schieten valt. Ook niet over misschien een paar jaar minder dan de 10 jaar.. Hier kan geen zichzelf respecterend raadslid omheen en zeker geen partij die voor de belangen van de burger opkomt!

  2. Fantastisch wat de mannen met keihard werken binnen de heel kort beschikbaar gestelde tijd inzichtelijk hebben gemaakt, en hoe ze de inwoners van Reeuwijk-Brug hebben ‘gemobiliseerd’ en warm gemaakt voor participatie! De Fuut is levensvatbaar met deze betrokkenheid, aandacht, inzet en enthousiasme. Dat is pas burger-initiatief, wat beloond mag worden! Right to Challenge…. Gemeente, grijp deze uitdaging met beide handen aan!

  3. Jammer dat die honderden belangstellenden niet eerst even kwamen zwemmen. Komen jullie volgende week wel?

  4. Dieter en team, geweldige prestatie! Alleen al deze prestatie en jullie enthousiasme verdienen een succes. Ga met belangstelling achterliggende stukken lezen. Wanneer online op de site te vinden?

  5. Wat fantastische dat dit met zoveel inzet en doorzetting vermogen wordt gedaan door enthousiaste mannen die voor de zwemmers van Reeuwijk zijn op gestaan, geweldig hoor, ga zo door, bedankt Ans de Kamper.

  6. Al die moeite terwijl het al weken zo rustig in de Fuut is!
    Zwem regelmatig in mijn eentje mijn baantjes terwijl er niemand anders te bekennen is.
    Logisch en terecht dat dit dicht moet! Kost klauwen vol geld en de Reeuwijkers waarderen de Fuut absoluut niet, wat ze ook mogen zeggen of doen.

Geef een reactie