Eén minuut voor twaalf!

Jeroen VinkNieuws

Zoals gezegd, het is echt 1 minuut voor 12 voor De Fuut. Wij zijn goed bezig met de crowdfunding (er komt misschien een collecte of er worden ‘spaarpotten’ bij de winkels in Reeuwijk neergezet).

Novum Nexu heeft zoveel vertrouwen in deze actie, dat zij in de week van 8 juni hun scan willen gaan maken om tot een advies te komen.
Daarnaast zal er een analyse worden gemaakt door Ausems uit Arnhem. Zij zullen aangeven hoe het echt ervoor staat met De Fuut (qua onderhoud).

Bij deze ook de poster (Erik, enorme dank!) die wij je willen vragen uit te printen en te verspreiden. Iedereen in Reeuwijk moet er eigenlijk een in de bus krijgen.
Voor het mooie zoeken we iemand die dit A4-tje (ik heb een bestand in hogere resolutie beschikbaar) in kleur kan drukken/printen en bij een aantal – bij mij bekende adressen – kan afgeven (1000-1500 stuks).

Aanstaande woensdag staat hij ook in de ‘Kijk op Reeuwijk’.

Download hier de poster

Nogmaals, het gaat er de komende maand echt om! Vul de vragenlijst in en geef aan wat je zou kunnen doen en doneer een beetje geld.
Aan ons om het onderzoek te verwoorden in een strakke en professionele presentatie en de gesprekken met de verschillende politieke partijen te voeren.

Ken je iemand in de aannemerswereld, een tuinder, een kluskoning, een elektricien, etc. Vraag hem/haar – in ruil voor naamsbekendheid – of hij/zij ook een bijdrage zou kunnen en willen leveren. Alle hulp is nodig en alle (kleine) beetjes helpen!

de-fuut-poster

 

Download hier de poster