Fuutfeest komt er weer aan!

Djody van SwaalNieuws

Fuutfeest komt er weer aan!

 

Het is ieder jaar een feestje: het Fuutfeest! Zaterdag 12 mei, van 14.00- 17.00 uur, is iedereen uitgenodigd om mee te doen aan heel veel leuke activiteiten voor jong en oud(er). De toegang is gratis, dus kom op: op naar De Fuut!

 

Heel veel te doen

Het team Events van zwembad De Fuut heeft na maandenlange voorbereiding weer een mooi programma opgezet met voor ieder wat wils. Bekende en nieuwe activiteiten. Wat denk je van de Fuutrace, of de legodome (een hok vol met lego), spijkerbroekhangen, luchtkussens, een demonstratie schoonzwemmen, duo-sjoelen (ja, duo sjoelen!), bridgedrive, schatduiken, knutselen, speurtocht en een foto-hok! En dan zijn we vast nog wat vergeten. Voor een hapje en drankje kun je op het horecaplein terecht. Je hoeft je dus helemaal niet te vervelen. Het Fuutfeest is van

14.00- 17.00 uur. Voor een aantal activiteiten moet je betalen, zoals het duiken. Voor het duiken kun je alvast een formulier downloaden via de FB-pagina van De Fuut. Dit formulier moet door een papa, mama of verzorger worden ondertekend. Wij hebben er superveel zin in: jullie ook?

 

Sponsoren

Dit feest kan niet georganiseerd zonder onze sponsoren: Dupree Makelaars, Kaars Schoenenhuis Reeuwijk, Pacific Diving en Möcky. Wij zijn dan ook erg blij met ze, want zij zorgen er mede voor dat dit feest gevierd kan worden!

 

Creatief organisatietalent?

Ben jij door het Fuutfeest enthousiast geworden en wil jij jouw creatieve organisatietalent inzetten voor ons mooie zwembad? Meld je aan als vrijwilliger. Het feest is georganiseerd door het team events, maar we hebben ook heel veel andere leuke vrijwilligersklussen: groene vingerheld, welkomheter en kaartjesverkoper, snoepuitdeler of spik-en-spanhouder.