Kaarten voor midzomernacht zwemmen NU te koop!

Djody van SwaalNieuws

Op = op: Tickets Midzomernachtzwemmen alleen in voorverkoop aan de kassa!

Wil je de wellness-sfeer proeven van het Midzomernachtzwemmen in zwembad De Fuut, wees er dan op tijd bij. De organisatie heeft een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar die alleen in de voorverkoop zijn aan te schaffen bij de kassa van zwembad De Fuut. De tickets kosten € 12,50 p/p en dit bedrag is inclusief alle voorzieningen. U hoeft dus geen portemonnee mee te nemen. De voorverkoop duurt van vrijdag 10 juni t/m vrijdagmiddag 17 juni 12:00u !!! En op = op!*

Midzomernacht is in vele landen en culturen een bijzondere gebeurtenis. Iets bijzonders hoort dus ook in zwembad De Fuut. Op vrijdagavond 17 juni van 22:30-0:30 uur organiseren we Midzomernachtzwemmen. Genieten in een relaxte sfeer met uiteraard zwemmen, muziek, korte massages en heerlijke gezonde hapjes, smoothies en thee. Om 23:30 uur start een uurtje yoga dat ook op een sup beoefend mag worden. Kom twee uurtjes proeven van de wellness-sfeer in zwembad De Fuut!

Inmiddels kan de organisatie ook de toezegging van Rituals bevestigen tijdens het Midzomernachtzwemmen in zwembad De Fuut. Verder wordt het Midzomernachtzwemmen ondersteund door: Sup & Watershop, Ledlease, Van den Heuvel Elektro, Va Bene, Pacific Diving, Hoogendoorn Hout, De Voetpraktijk, Zennsiv, Charissa Hoogendoorn, Eat Clean Move Better en Ontwerperik grafische vormgeving.

Kledingcode: badkleding en badjas! 

Team Events De Fuut

*) Zijn er na vrijdagmiddag (17 juni) 12:00 uur nog tickets beschikbaar dan kunt u hiervoor terecht bij Sup & Watershop, Oudeweg 1, Reeuwijk.