Midzomernachtzwemmen warm wellness

Djody van SwaalNieuws

Midzomernachtzwemmen warm wellness

Super gezellig en zeer geslaagd, zo kan het Midzomernachtzwemmen van vrijdagnacht 24 juni worden omschreven. Door het weer moest het evenement een week worden uitgesteld, maar dat pakte bijzonder goed uit. De hevig buien van woensdagnacht hadden wat sporen achtergelaten in De Fuut. Die werden tijdig door Team Toezicht en Team Onderhoud verholpen. Het zonnetje kwam vrijdagmiddag te voorschijn, De Fuut onderging vanaf 20:00u een metamorphose. Tegen het vallen van de duisternis was ere en wellness-centrumpje van gemaakt. Met een kopje thee warden de deelnemers ontvangen. Zij betraden via een pad dat verlicht was door fakkels het zwembad. Deze was sfeervol verlicht met lampen op de bodem van het bad, vuurkorfen en gekleurde kaarsen. Loungemuziek klonk zachtjes over het bad en de lasershow completeerde het geheel. In de tent konden de gasten genieten van diverse wellness-aspecten: relax-massage, voetmassage, schoonheidsspecialiste, voedingsdeskundige en voor de heren een baardenkapper. Het zwemwater was heerlijk warm opgestookt zodat er om middernacht gewoon nog gezwommen kon worden onder een heldere sterrenhemel. Het laatste uur Midzomernachtzwemmen was ingevuld met een uur yoga. Hiervoor had de organisatie ook een aantal sup-planken beschikbaar. Gedurende het Midzomernachtzwemmen werden verse smoothies is diverse smaken geserveerd. De tevreden gasten kregen bij vertrek nog een goodiebag mee.

De organisatie is het er over eens: Midzomernachtzwemmen is een concept dat zeer goed past bij zwembad De Fuut. Gezien de reacties op Facebook en in het zwembad, kan de organisatie volgend jaar op heel wat meer gasten rekenen.

Een bedankje aan onze vrijwilligers, sponsors en ondernemers is hierbij zeker op z’n plaats:

de muziek en lasershow van Henrie (top), de tent van Wil :-))) de vrijwilligers bij het voorbereiden van de smoothies (chapeau!!!) en tevens onze ‘sterren’ – de ondernemers die het mede mogelijk gemaakt hebben – konden wij met veel plezier deze avond organiseren: Sup & Watershop, Ledlease, Pacific Diving, Ontwerperik grafische vormgeving, Ennovy’s Schoonheidssalon, Zennsiv Wellnessmassage, De Voetpraktijk, Mesut Parti Hair Art, ’t Kaashuys Reeuwijk, Rituals, Charissa Hoogendoorn (smoothies), Eat Clean Move Better, Annemiek Massop (yoga), Van den Heuvel Elektro, Va Bene en Hoogendoorn Hout.

 

Team Events | Midzomernachtzwemmen