Update: Midzomernachtzwemmen verplaatst naar 24 juni!

Djody van SwaalNieuws

Update: Midzomernachtzwemmen verplaatst naar 24 juni!

De organisatie van het Midzomernachtzwemmen heeft de weersverwachting aandachtig in de gaten gehouden en geconcludeerd dat we u onmogelijk een wellness experience kunnen aanbieden met de voorspellingen voor aanstaande vrijdag. Om die reden is besloten het Midzomernachtzwemmen te verplaatsen naar vrijdagavond 24 juni, zelfde tijd, zelfde locatie!

Heeft u al een ticket gekocht, deze blijft gewoon geldig. Er wordt met u nog contact opgenomen om te horen of u op de 24e nog steeds kunt komen.

Voor degenen die nog geen ticket hebben. Het weer volgende week ziet er veelbelovend uit. De organisatie heeft een gelimiteerd aantal tickets! Mis het Midzomernachtzwemmen niet!

 Op = op: Tickets Midzomernachtzwemmen alleen in voorverkoop aan de kassa!

Wil je de wellness-sfeer proeven van het Midzomernachtzwemmen in zwembad De Fuut, wees er dan op tijd bij. De organisatie heeft een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar die alleen in de voorverkoop zijn aan te schaffen bij de kassa van zwembad De Fuut. De tickets kosten € 12,50 p/p en dit bedrag is inclusief alle voorzieningen. U hoeft dus geen portemonnee mee te nemen. De voorverkoop duurt van vrijdag 10 juni t/m vrijdagmiddag 24 juni 12:00u !!! En op = op!*

 

Midzomernacht is in vele landen en culturen een bijzondere gebeurtenis. Iets bijzonders hoort dus ook in zwembad De Fuut. Op vrijdagavond 17 juni van 22:30-0:30 uur organiseren we Midzomernachtzwemmen. Genieten in een relaxte sfeer met uiteraard zwemmen, muziek, korte massages en heerlijke gezonde hapjes, smoothies en thee. Om 23:30 uur start een uurtje yoga dat ook op een sup beoefend mag worden. Kom twee uurtjes proeven van de wellness-sfeer in zwembad De Fuut!

Inmiddels kan de organisatie ook de toezegging van Rituals bevestigen tijdens het Midzomernachtzwemmen in zwembad De Fuut. Verder wordt het Midzomernachtzwemmen ondersteund door: Sup & Watershop, Ledlease, Van den Heuvel Elektro, Va Bene, Pacific Diving, Hoogendoorn Hout, De Voetpraktijk, Zennsiv, Charissa Hoogendoorn, Eat Clean Move Better en Ontwerperik grafische vormgeving.

 

Kledingcode: badkleding en badjas! 

Team Events De Fuut

*) Zijn er na vrijdagmiddag (24 juni) 12:00 uur nog tickets beschikbaar dan kunt u hiervoor terecht bij Sup & Watershop, Oudeweg 1, Reeuwijk.