Zwem4daagse: Jij doet toch zeker van 27 juni t/m 1 juli mee!

Djody van SwaalNieuws

Zwem4daagse: Jij doet toch zeker van 27 juni t/m 1 juli mee!

 

 

Volgende week is de Zwem4daagse in zwembad De Fuut. Heb je een zwemdiploma? Doe dan mee aan dit leuke en sportieve evenement in onze eigen zwembad De Fuut. Na 4 dagen 10, 20 of 30 baantjes zwemmen, ontvang je de welverdiende Zwem4daagse-medaille!

 

Wanneer

Maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli

 

Tijden

Van 7:00-10:00 uur en van 14:00-20:00 uur. Dan ook zijn er vrijwilligers aanwezig die voor jou de baantjes tellen.

Zit je op de basisschool, dan kan in overleg met de school tijdens de gym-uren ook gezwommen worden voor de Zwem4daagse.

 

Kosten

Zwem4daagse-kaarten kosten € 6,- voor abonnementhouders. Heb je geen abonnement, maar wil je wel meedoen, dan betaal je 4 dagen half entree-geld extra en kun je de gehele dag blijven zwemmen. Zonder abonnement kost de Zwem4daagse-kaart € 12,-

De Zwem4daagse-kaart is te koop aan de kassa van zwembad De Fuut.

Let op: t/m dinsdag 28 juni kun je starten.

 

Geef ook op voor welke medaille je deze keer zwemt. Heb je nog nooit meegedaan dan start je met brons. Volgend jaar ga je voor zilver, daarna voor goud, goud 4, goud 5 etc. Ieder jaar verdien je een opvolgende medaille. Deed je al eerder mee aan de Zwem4daagse, kijk dan even wat je laatste medaille was. Je kunt dus voor een volgende gaan.

 

Traktatie!

Na iedere keer dat je baantjes hebt gezwommen kun je op vertoon van je Zwem4daagse-kaart een traktatie ophalen bij de kassa. Een aantal ondernemers uit Reeuwijk-Brug ondersteunen de organisatie op deze manier.

 

Rutonlympics

Op woensdagmiddag 29 juni organiseren we van 14:00-16:00 uur een spelletjesmiddag voor de basisschooljeugd. Iedereen met een Zwem4daagse-kaart mag meedoen. Er zijn diverse spelletjes te doen en starten kan op ieder moment. Je mag dus ook om 14:00 uur eerst beginnen met je baantjes en daarna naar de spelletjes komen. Autoservice Ruton is partner van de Zwem4daagse in zwembad De Fuut, zodoende is hun naam gekoppeld aan deze middag.

 

 

Vrijwilligers

De organisatie zoekt overigens nog vrijwilligers die willen meehelpen in de Zwem4daagse-week.Meld je bij de kassa of schrijf je in op t Rooster!

 

 

Team Events De Fuut