Zwemvierdaagse: Maandag 8 juli maar t/m dinsdag 9 juli

Djody van SwaalNieuws

YES… Vanaf zaterdag 29 juni zijn de Zwem4daagse-deelnemerskaarten weer verkrijgbaar aan de kassa van De Fuut. Kosten € 6,- voor de Fuut-abonnees en € 12,- voor niet-abonnees, maar zij hebben dan wel gedurende de 4 dagen dat ze meedoen aan de Zwem4daagse entree voor half-geld.

Onze Zwem4daagse start op maandag 8 juli maar t/m dinsdag 9 juli kun je nog een Zwem4daagse-deelnemerskaart kopen én starten. De laatste dag van de Zwem4daagse is op vrijdag 12 juli. Je hebt dus maximaal 5 dagen om 4x te komen zwemmen. Bij een volle kaart mag je je medaille ophalen bij de kassa.

Doe je voor de eerste keer mee dan zwem je voor de bronzen medaille. Heb je al vaker meegedaan, check thuis nog even voor welke medaille je zwemt en geef dit door bij aankoop van je deelnemerskaart. In onze spelregels (onder Details van dit evenement) vind je het aantal baantjes dat je moet zwemmen bij welke medaille. Dat heeft ook met je leeftijd te maken.

Nou ja moeten… de Zwem4daagse is een evenement waar moeten juist mogen is. In een plezierige omgeving gezellig sportief bezig zijn, samen met je kind, partner, ouders, vrienden en/of collega’s. Onze baantjestellers tellen voor je mee en moedigen je aan als dat nodig is. Zij doen dit vrijwillig.

HELP MEE: Wij zoeken nog wat baantjestellers die ons een uurtje mee kunnen helpen. Iedere keer als een deelnemer bij je aantikt roept deze zijn naam, jij zet een kruisje in het vakje en zet een krabbeltje als de baantjes gezwommen zijn. Als vrijwilliger bij De Fuut kun je je inroosteren via het Rooster. Ben je (nog) geen vrijwilliger, meld je dan even bij de kassa en vraag of er nog tellers nodig zijn. Doe gezellig met ons mee!!!